Goedkope website

Bent je op zoek naar een goedkope website voor je bedrijf? Bij webdesign-direct.nl leveren wij zowel maatwerk websites als goedkope websites. Wil je een website die professioneel, functioneel en responsive is? Dan ben je hier op het juiste adres! Een website die dezelfde kwaliteit heeft als een maatwerk website voor grote ondernemingen maar dan voor een lage prijs. Je hebt geen hoge kosten voor je website en hij is net zo professioneel als een maatwerk website.

Goedkoop een website laten maken?

Wil je een goedkope website laten maken? Bij webdesign-direct.nl maken wij al websites vanaf €199,-. Als je kiest voor een goedkope website krijgt u de keuze uit diverse opties voor het design. Wij denken graag met je mee en zijn in staat om het thema eventueel om te bouwen naar wens. Bij ons ben je gegarandeerd van een mobiel vriendelijke website en een scherpe prijs.

Snelle service

Wij zijn er van bewust dat je opzoek bent naar snelle service. Wij zetten de klant altijd op de eerste plaats en zullen daarom ook altijd met je meedenken en zorgen voor het beste resultaat. Wanneer je contact met ons opneemt via onze website zullen wij altijd binnen 24 uur reageren. Het oplever termijn van een goedkope website staat op 1 week, echter streven wij ernaar om de website binnen 3 dagen op te leveren. Wij kunnen ons alleen aan het oplevertermijn houden als de opdrachtgever op tijd zorgt voor het aanleveren materiaal en eventuele feedback op de website.

 

Goedkope website

 

Hoe werkt het?

Je kiest samen met ons een design voor je WordPress website uit. Wij zullen de wensen je bespreken waarna wij kunnen bepalen wat voor website het best bij je bedrijf past. Ben je van plan de website zelf bij te houden en wilt he geen maandelijkse kosten? Dan is een WordPress website de beste oplossing! Na het doornemen van al je wensen en het kiezen van een design is het van belang dat he zo snel mogelijk alle content aanlevert zodat onze designers aan de slag kunnen. Over het algemeen kunnen wij een website binnen een week opleveren. Wanneer je niet gelijk alles kunt aanleveren kunnen wij niet verzekeren een website op te leveren binnen een week en zal er dus een ander oplevertermijn gelden.

Voordelen van een goedkope website:

  • Lage kosten voor je website
  • Mobiel vriendelijk
  • Snel opgeleverd
  • Het design kan worden aangepast
  • U kunt zelf je website bijhouden in WordPress

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van betaalbaar webdesign of een website laten maken tegen lage kosten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.