Mobiele website

Mobiel vriendelijke website

Zoals u waarschijnlijk al weet is vandaag de dag mobiel internet heel erg belangrijk. Dit betekend dat uw website geschikt moet zijn voor mobiel apparaten zodat u geen potentiele klanten misloopt. Bij webdesign direct bent u gegarandeerd van een mobiel vriendelijke website. Alle websites die door ons worden opgeleverd zijn full responsive.

Responsive webdesign

Een groot deel van de Nederlanders is tegenwoordig in het bezit van een smartphone of tablet. Veel bezoekers van uw site zullen dus mobiele bezoekers zijn. Met een mobiel vriendelijke website zorgt u ervoor dat de bezoekers optimale gebruikservaring krijgen. Als u een website laat maken ontkomt u er niet aan om een responsive website te nemen.

Mobiele website een noodzaak?

Het aantal website bezoekers via de mobiele telefoon loopt soms wel op tot 50%. Dit betekend dat het noodzakelijk is om een responsive webdesign te hebben. Wanneer uw website niet mobiel vriendelijk is loopt u hier klanten mee mis. De bezoekers via de mobiele telefoon kijken liever verder op een andere website als uw website niet geschikt is voor mobiel. Bij webdesign direct is mobiel een prioriteit en komt u dus nooit zonder een responsive webdesign te zitten. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u weten welke mogelijkheden er nog meer zijn neem dan contact met ons op.