Mobiele website

Mobiel vriendelijke website

Zoals je waarschijnlijk al weet is vandaag de dag mobiel internet heel erg belangrijk. Dit betekend dat uw website geschikt moet zijn voor mobiel apparaten zodat je geen potentiƫle klanten misloopt. Bij webdesign direct bent je gegarandeerd van een mobiele website. Alle websites die door ons worden opgeleverd zijn 100% responsive.

Responsive webdesign

Een groot deel van de Nederlanders is tegenwoordig in het bezit van een smartphone of tablet. Veel bezoekers van je website zullen dus mobiele bezoekers zijn. Met een mobiel vriendelijke website zorgt je ervoor dat de bezoekers optimale gebruikservaring krijgen. Als je een website laat maken ontkomt je er niet aan om een responsive website te nemen.

Mobiele website een noodzaak?

Het aantal website bezoekers via de mobiele telefoon loopt soms wel op tot 70%. Dit betekend dat het vandaag de dag noodzakelijk is om een responsive website te hebben. Wanneer je website niet mobiel vriendelijk is loop je hier klanten mee mis. De bezoekers via de mobiele telefoon kijken liever verder op een andere website als die van jou niet geschikt is voor mobiel. Bij webdesign direct is mobiel een prioriteit en kom je dus nooit zonder een responsive website te staan. Wil je meer informatie ontvangen of wil je weten welke mogelijkheden er nog meer zijn neem dan contact met ons op.