Website voor starters

Als startend ondernemer zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Er moeten veel dingen geregeld worden waar je normaal niet dagelijks mee bezig bent. Het maken van een nieuwe website is een van die dingen. U vraagt zich af of u als startend ondernemer wel een website nodig heeft? Of dat uw profielen op sociale media voldoende zijn? Als starter heeft u geen dure en veelomvattende website nodig. Een starter website heeft vaak slechts 5 webpagina’s die op de juiste manier beschrijven wat uw bedrijf doet en waar jullie voor staan.

Goedkoop webdesign voor starters

Voor starters bieden wij goedkope websites aan. Want als startend ondernemer wil je niet gelijk te veel kosten hebben aan dingen zoals je website, maar toch wilt u een professionele website hebben. Een website is als het ware uw visite kaartje op het internet en zal in de toekomst altijd een belangrijke rol spelen binnen uw onderneming. Om een starter website te laten maken tegen lage kosten kunt u ervoor kiezen om ons een website te laten maken op basis van een template. Dit betekend dat er een design wordt ingekocht en deze vanuit hier wordt opgebouwd. De website templates worden altijd ontworpen door professionele webdesigners.

Starter website op maat

Als starter kunt u ervoor kiezen om een website op maat te laten maken. Op deze manier is uw website uniek en kan niemand uw huisstijl kopiëren. Een starter website op maat komt met 5 pagina’s die speciaal voor u zijn ontworpen. Bij een website op maat zullen wij voor u een website gaan ontwerpen die voldoet aan uw wensen. Een website op maat is altijd uniek en niet op basis van een template.