Starter website

Website voor starters

Als startend ondernemer zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Er moeten veel dingen geregeld worden waar je normaal niet dagelijks mee bezig bent. Het maken van een nieuwe website is een van die dingen. je vraagt je af of je als startend ondernemer wel een website nodig hebt? Of dat je profielen op sociale media voldoende zijn? Als starter heb je geen dure en veelomvattende website nodig. Een starter website heeft vaak slechts 5 webpagina’s die op de juiste manier beschrijven wat je doet en waar jullie voor staan.

Goedkoop webdesign voor starters

Voor starters bieden wij goedkope websites aan. Want als startend ondernemer wil je niet gelijk te veel kosten hebben aan dingen zoals je website, maar toch wil je een professionele website hebben. Een website is als het ware je visite kaartje op het internet en zal in de toekomst altijd een belangrijke rol spelen voor je onderneming. Om een starter website te laten maken tegen lage kosten kun je ervoor kiezen om ons een website te laten maken op basis van een template. Dit betekend dat je de keuze krijgt uit een aantal designs en dat op basis hiervan je website wordt opgebouwd. De website templates worden altijd ontworpen door professionele webdesigners.

Starter website op maat

Als starter kun je er ook voor kiezen om een website op maat te laten maken. Op deze manier is je website uniek en kan niemand je huisstijl kopiëren. Een starter website op maat komt met 5 pagina’s die speciaal voor jou bedrijf zijn ontworpen. Bij een website op maat zullen wij voor jou een website gaan ontwerpen die voldoet aan je wensen. Een website op maat is altijd uniek en niet op basis van een template.