Webdesign van nu

Een website moet bij ons voldoen aan de nieuwste standaarden in de webdesign wereld. De belangrijkste hiervan is dat het webdesign wordt geconverteerd naar een responsive design. Op deze manier is uw website ook geschikt voor tablets en mobiele apparaten. De meeste website bezoeken gebeuren tegenwoordig vanaf een mobiel apparaat en niet meer vanaf een computer. Bij webdesign direct kunt u gegarandeerd zijn van een responsive design en optimale gebruiksvriendelijkheid voor uw website bezoekers.

Wat kunnen we voor u doen?

Wij willen graag horen wat uw wensen zijn als het gaat om een nieuwe website of een website die toe is aan vernieuwing. Bent u opzoek naar een goede webdesigner zonder dat er veel te hogen kosten aan vast zitten? Bij webdesign direct vergeten wij natuurlijk niet dat een website er professioneel uit moet zien en dat deze de juiste uitstraling hebben. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een website of wilt u een exacte prijsopgave voor uw nieuwe website ontvangen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Gebruiksvriendelijke website

Bij webdesign direct zorgen wij er in alle gevallen voor dat uw website goed toegankelijk is voor uw bezoekers. Het is belangrijk dat de website bezoeker snel en gemakkelijk aan de juiste informatie kan komen binnen uw website. Een website van webdesign direct is altijd gebruiksvriendelijk en de bezoeker kan altijd zien op welke pagina die zich bevindt.

Beheren van uw website

Bij webdesign direct stellen wij u altijd de keuze tussen een supersnelle html5 website of een website gebouwd in wordpress. Als het gaat om een kleine website is het een goede keuze om te kiezen voor html5, zo heeft u een supersnelle website die geschikt is voor alle webbrowsers en alle mobiele apparaten. Html5 is de nieuwste versie van html, deze nieuwe versie van html bevat alle functionaliteiten van al zijn voorgaande versies en die van nu. Als u het beheren van uw website niet uit wilt besteden dan is het verstandig om te kiezen voor een wordpress website. Wordpress is een opensource beheersysteem waarin iedereen de content van zijn website kan aanpassen. De wordpress website wordt door ons geïnstalleerd en in elkaar gezet. Op deze manier is het hierna eenvoudig voor u om nog content aan te passen. Ook een wordpress website is bij webdesign direct gebruiksvriendelijk en wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technieken.