Ontwikkeling

Een website moet bij ons voldoen aan de nieuwste standaarden in de webdesign wereld. De belangrijkste hiervan is dat het webdesign wordt geconverteerd naar een responsive webdesign. Op deze manier is uw website ook geschikt voor tablets en mobiele apparaten. De meeste website bezoeken gebeuren tegenwoordig vanaf een mobiel apparaat en niet meer vanaf een computer. Bij webdesign direct kunt u gegarandeerd zijn van een responsive design en optimale gebruiksvriendelijkheid voor uw website bezoekers.

Webdesign bureau

Als webdesign bureau horen wij graag wat uw wensen zijn en staan wij altijd voor u klaar! Of u nou een website wilt laten vernieuwen of een geheel nieuwe website wilt laten bouwen. Bent u opzoek naar een goede webdesigner zonder dat er veel te hogen kosten aan vast zitten? Bij webdesign direct vergeten wij natuurlijk niet dat een website er professioneel uit moet zien en dat deze de juiste uitstraling hebben. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een website of wilt u een exacte prijsopgave voor uw nieuwe website ontvangen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Webdesign

Gebruiksvriendelijk

Bij webdesign direct zorgen wij er in alle gevallen voor dat uw website goed toegankelijk is voor uw bezoekers. Het is belangrijk dat de website bezoeker snel en gemakkelijk aan de juiste informatie kan komen binnen uw website. Een website van webdesign direct is altijd gebruiksvriendelijk en de bezoeker kan altijd zien op welke pagina die zich bevindt.

Webdesign op maat

Wilt u een webdesign op maat, een uniek design speciaal voor u ontworpen. Heeft u al een idee over hoe de website eruit moet zien maar heeft u geen idee hoe het design gemaakt moet worden? Bij webdesign direct maken wij WordPress websites op maat. Wij zetten uw design in WordPress of realiseren een geheel nieuw design. Een website compleet op maat gemaakt voor uw bedrijf. Na het ontwerpen van uw WordPress website overhandigen wij u de inloggegevens. Met het cms van WordPress kunt u de website gemakkelijk bijhouden en aanpassen. Ook zijn er veel professionele plugins beschikbaar die van waarde kunnen zijn voor uw website. Wij helpen u met het selecteren van de juiste plugins en functies binnen WordPress. Als webdesign bureau staan wij altijd voor u klaar!