Webdesign

Ontwikkeling

Een website moet bij ons voldoen aan de nieuwste standaarden in de webdesign wereld. De belangrijkste hiervan is dat het webdesign wordt geconverteerd naar een responsive webdesign. Op deze manier is je website ook geschikt voor mobiele apparaten. De meeste website bezoeken gebeuren tegenwoordig vanaf een mobiel apparaat en niet meer vanaf een computer. Bij webdesign direct ben je gegarandeerd van een responsive design en optimale gebruiksvriendelijkheid voor je website bezoekers.

Webdesign bureau

Als webdesign bureau horen wij graag wat je wensen zijn en staan wij altijd voor je klaar! Of je nou een website wilt laten vernieuwen of een geheel nieuwe website wilt laten bouwen. Ben je opzoek naar een goede webdesigner zonder dat er veel te hogen kosten aan vast zitten? Bij webdesign direct vergeten wij natuurlijk niet dat een website er professioneel uit moet zien en dat deze de juiste uitstraling hebben. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een website of wil je een exacte prijsopgave voor je nieuwe website ontvangen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!

Gebruiksvriendelijk design

Bij webdesign direct zorgen wij er in alle gevallen voor dat je website goed toegankelijk is voor je bezoekers. Het is belangrijk dat de website bezoeker snel en gemakkelijk aan de juiste informatie kan komen binnen je website. Een website van webdesign direct is altijd gebruiksvriendelijk en de bezoeker kan altijd zien op welke pagina die zich bevindt.

webdesign

Webdesign op maat

Wil je een website op maat, een uniek design speciaal voor jou ontworpen. Heb je al een idee over hoe de website eruit moet zien maar heb je geen idee hoe het design gemaakt moet worden? Bij webdesign direct maken wij WordPress websites op maat. Wij zetten je design in WordPress of realiseren een geheel nieuw design. Een website compleet op maat gemaakt voor je bedrijf. Na het ontwerpen van je WordPress website overhandigen wij je de inloggegevens. Met het CMS van WordPress kun je de website gemakkelijk bijhouden en aanpassen. Ook zijn er veel professionele plugins beschikbaar die van waarde kunnen zijn voor je website. Wij helpen je met het selecteren van de juiste plugins en functies binnen WordPress. Als webdesign bureau staan wij altijd voor je klaar!