Een wordpress website laten maken? Heeft u een verouderde website of heeft u helemaal nog geen website. Sluit de website niet meer aan bij uw bedrijf of wilt u een grotere website. Wij bouwen en leveren websites met wordpress cms waardoor u gemakelijk uw website kan bijhouden zonder dat u maandelijkse kosten heeft. Een wordpress website laten maken betekend dat uw website altijd up to date kan blijven. Wordpress wordt over de hele wereld veel gebruikt, er zijn diverse plugins die waardevol kunnen zijn voor uw website. Bent u opzoek naar een goedkope wordpress website of bent u opzoek naar een website met een custom design? In beide gevallen kunt u bij ons terecht.

Wordpress website laten maken

Om te kiezen voor een wordpress website is een logische keuze. Wordpress is een van de populairste Content management systems en biedt de mogelijkheid om zowel een kleine als een grote website te verwerkelijken. Het invoeren van nagenoeg alle designs is mogelijk in wordpress, uw website kan vaak al voor een lage prijs worden gerealiseerd. Wij verzorgen compleet op maat gemaakte websites in wordpress. Wilt u geld besparen op uw wordpress website? Kies dan voor een template website! Misschien heeft u zelf al wel eens nagedacht over een website, maar heeft u geen idee hoe het realiseren van een wordpress website te werk gaat? Wij doen voor u het werk en het zal u een hele hoop tijd besparen.

Bij je wordpress website is altijd inbegrepen:

Wordpress website laten maken
 • CMS: om uw website zelf bij te houden
 • Een modern design
 • Goede service en openlijk contact
 • Onderhoud aan uw website

  Het is natuurlijk wel eens nodig om iets aan de inhoud van uw website te veranderen. Met het cms van wordpress is dit erg gemakkelijk. U kunt heel makelijk foto's of teksten aanpassen/bijwerken. Wordpress bied veel mogelijkheden zoals een gemakelijk een blog bij te houden via uw website. Ook kunnen er diverse plugins aan uw website toegevoegd worden om de functionaliteit van uw website te verbeteren. Als u van plan bent om het onderhoud niet zelf te doen kunnen wij dit ook voor u overnemen. Zo besteedt u het onderhoud uit tegen een laag tarief en heeft u nooit omkijken naar de website.

  Hoe gaan wij te werk

  Wilt u bij ons een wordpress website laten maken? Een website kan bij ons vaak al binnen een week worden gerealiseerd. Als het gaat om een grote website zal deze binnen 3 weken online staan. Voor dat er een definitie versie van uw website komt zullen wij deze eerst op een test server plaatsen. Nu is het aan u om te kijken of er nog op- of aanmerkingen zijn aan uw website.

  Geïnteresseerd?

  Wilt u graag meer weten over onze diensten of wilt u een professionele website laten maken voor een lage prijs? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor uw website kunnen bespreken.