WordPress webdesign

Een WordPress website laten maken? Heb je een verouderde website of heb je helemaal nog geen website. Sluit de website niet meer aan bij je bedrijf of wil je een grotere website. Wij bouwen en leveren websites met WordPress CMS waardoor je gemakkelijk je website kan bijhouden zonder dat je maandelijkse kosten hebt. Een WordPress website laten maken betekend dat je website altijd up to date kan blijven. WordPress wordt over de hele wereld veel gebruikt, er zijn diverse plugins die waardevol kunnen zijn voor je website. Ben je opzoek naar een goedkope WordPress website of ben je opzoek naar een website met een uniek design? In beide gevallen kun je bij ons terecht.

WordPress website laten maken

Om te kiezen voor een WordPress website is een logische keuze. WordPress is een van de populairste Content management systems en biedt de mogelijkheid om zowel een kleine als een grote website te verwerkelijken. Het invoeren van nagenoeg alle designs is mogelijk in WordPress, je website kan vaak al voor een lage prijs worden gerealiseerd. Wij verzorgen compleet op maat gemaakte websites in WordPress. Wil je geld besparen op je WordPress website? Kies dan voor een template website! Misschien heb je zelf al wel eens nagedacht over een website, maar heb je geen idee hoe het realiseren van een WordPress website te werk gaat? Wij doen voor jou het werk, dit zal je een hele hoop tijd besparen.

Bij je WordPress website is altijd inbegrepen:

  • CMS: om uw website zelf bij te houden
  • Een modern design
  • Goede service en openlijk contact

 

WordPress webdesign

 

Onderhoud aan je website

Het is natuurlijk wel eens nodig om iets aan de inhoud van je website te veranderen. Met het CMS van WordPress is dit erg gemakkelijk. Je kunt heel makkelijk foto’s of teksten aanpassen/bijwerken. WordPress bied veel mogelijkheden zoals het bijhouden van een blog via je website. Ook kunnen er diverse plugins aan je website toegevoegd worden om de functionaliteit van je website te verbeteren. Als je van plan bent om het onderhoud niet zelf te doen kunnen wij dit ook voor je overnemen. Zo besteed je het onderhoud uit tegen een laag tarief en heb je nooit omkijken naar de website.

Hoe werken wij

Wil je bij ons een WordPress website laten maken? Een website kan bij ons vaak al binnen een week worden gerealiseerd. Als het gaat om een grote website zal deze binnen 3 weken online staan. Voor dat er een definitie versie van je website komt zullen wij deze eerst op een test server plaatsen. Nu is het aan jou om te kijken of er nog op- of aanmerkingen zijn aan je website.

Overtuigd?

Wil je graag meer weten over onze diensten of wil je een professionele website laten maken? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan zodat we de mogelijkheden voor je website kunnen doornemen.